NBN gecertificeerd
gratis verzending vanaf €50

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 5,50 voor bestellingen onder de € 50. Boven de € 50 worden bestellingen gratis geleverd.

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Wanneer een product op stock is, wordt het verzonden via bpost. Als je grotere bestellingen hebt wordt het bezorgd via GLS. De levertermijnen bedragen 2-3 werkdagen na verzending in België.

Welke maten zijn er beschikbaar?

Er is een maat voor volwassenen en voor kinderen.

Welke bescherming bieden de stoffen mondmaskers en filters?

Stoffen mondmaskers gaan de verspreiding via speekseldeeltjes tegen. Non-woven filters zijn de geschikte manier om je mondmasker efficiënter te maken. Deze herbuikbare filters geven een extra beschermingslaag die de lucht extra filtert en voldoende ademcomfort biedt. Toch zijn beide niet geschikt voor medisch gebruik. Onze maskers zijn geen medische producten. Met een aankoop bevestigt u dat u weet dat dit product niet voor medisch gebruik is.

Kan ik mijn mondmasker hergebruiken?

Absoluut. Je kan je stoffen mondmasker hergebruiken wanneer je het grondig gewassen en laten drogen hebt. Lees hiervoor de was- en gebruiksinstructies goed na.

Kan ik de filter hergebruiken?

Jazeker. De filters kunnen tot 4 maal gewassen worden. Elke filter kan tot 4 uur gebruikt worden. Heb je een filter die je slecht 1 uur hebt gebruikt voor een winkelbezoek bijvoorbeeld? Dan kan je deze nog 3 uur gebruiken zonder hem te wassen, maar enkel als je hem een aantal dagen niet hebt gebruikt.

Waarom een mondmasker kopen?

Een mondmasker draagt u zeker op plaatsen waar een afstand van 1,5 meter houden niet (altijd) mogelijk is. De mondmaskers en filters zijn dan ook bedoeld om anderen niet te besmetten. Mondmaskers gaan de verspreiding via speekseldeeltjes tegen, maar het is hierbij zeker belangrijk op de andere voorschriften goed te blijven opvolgen!

Hoe kan ik jullie contacteren?

  • Stuur ons een mailtje op info@mondmaskersenfilters.com
  • Chat met ons als we beschikbaar zijn
  • Bezoek onze facebook- of instagram pagina en stuur ons een bericht

Heb je interesse om mondmaskers aan te kopen in grote aantallen? Wij maken een offerte op maat. Vul het formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

Ik wil grote aantallen aankopen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Door hygiënische redenen is het niet mogelijk om de maskers te retourneren.

In welke landen bezorgen jullie?

We bezorgen in alle landen van de EU.

Andere vraag? Neem dan contact op met ons.