NBN gecertificeerde mondmaskers

De kwaliteit van onze mondmaskers voor dagelijks gebruik zal in grote mate het succes van de versoepeling van de strenge regels bepalen.

Om jezelf en anderen te beschermen, is het belangrijk om een NBN genormeerd mondmasker te gebruiken. Zo bescherm je jezelf én anderen optimaal. 

bmfabrics mondmaskers zijn NBN gecertificeerd. De mondmaskers met filter zijn volledig conform de NBN/DTD S 65-001 :2020 normen.

Onze NBN gecertificeerde mondmaskers met filter zijn volledig conform de normen van community masks en dus uiterst geschikt voor het gebruik bij dagdagelijkse taken of op de werkvloerBekijk hier het certificaat.

Met mondmasker filters zorgen voor een extra beschermingslaag van je mondmasker. De mondmasker filters zijn nodig om de efficiëntie van je mondmasker te verhogen. Mondmaskers houden speekseldruppels tegen als je spreekt, hoest of niest. Afhankelijk van de stof en aantal lagen houden ze meer of minder tegen, maar laten wel nog kleine druppels door. Onze NBN gecertifieerde mondmaskers met filter houden nog veel meer, vooral kleinere druppeltjes tegen. Daardoor ben je 70% beter beschermd dan met een mondmasker alleen.

Op zoek naar NBN gecertificeerde mondmaskers als particulier of als bedrijf?

NBN GECERTIFICEERDE MONDMASKERS KOPEN